Om 2007

Dec 31 2007 Published by under Vardagssnack

Nyårsafton. Det blev inte dagsljus idag heller, har levt i konstant skymning i typ 2 veckor, urtrist… Anyway, ska fira nyår med Tuss i kväll, blir jättemysigt :) Ska snart börja fixa med vår middag, blir laxsnittar med skagenröra och avokado till förrätt, oxfilé med skruvade pommes, grönpepparsås och ruccolasallad till huvudrätt, och marängsviss med banan och passionsfrukt till efterrätt, mums :)

Har varit en mysig julvecka, har mest suttit och läst, pluggat lite och tagit det lugnt. Och fotat lite, men skulle absolut vilja ha bra, fotovänligt ljus utomhus…

Ett axplock av saker som hänt i år då…
*Stockholm Horse Show med syrran för fjärde året i rad – underbart skoj!
*Lyckades skriva en C-uppsats som blev godkänd – är rätt stolt över den, kan väl ses som det största jag gjort i min akademiska karriär…
*Äntligen köpt kameran Tuss och jag funderat på i över ett år – Canon EOS 400D är toppen :)
*Jag köpte min Macbook och började undra hur jag överlevt utan en bärbar dator, underlättade pluggandet och uppsatsskrivandet enormt – och med Mac så blev mitt datoranvändande så mycket enklare, aldrig mer Windows!
*Underbara Bianca hittade hem till Tuss och mig – vår underbara tiger!
*Efter många om och men blev det en ny mobil! SonyEricsson S500i funkar än så länge jättebra.
*Firade mammas 50-årsdag på Hasseludden och pappas på det jättemysiga stadshotellet i Varberg.
*Tuss och jag gjorde om i vårt arbetsrum – så mycket snyggare!
*I samband med det var Tuss och jag dessutom på roadtrip till Uppsala – skoj!
*Tuss och jag hade en underbart mysig sommar tillsammans här uppe – även om vi saknade Skåne…
*Fast vi var nere i Skåne lite. Dessutom kom Mipp och Tob hit upp och firade midsommar – jätteskoj!
*Har pluggat Idéhistoria, Medicinsk etik, Egyptens historia och "vanlig" historia – jätteintressant alltihop :)

Det är långt ifrån allt som hänt, men nu är det dags att laga mat ;)
Gott nytt år!
Puss!

Comments are off for this post