Midsommar

Jun 22 2007 Published by under Vardagssnack

Midsommarafton idag, blir lite modifierad midsommarmat med jordgubbar, potatis, flintastek och en liten sillburk, typ… ;) Förhoppingsvis blir det uppehållsväder så inte flintasteken blir fuktskadad, hade varit tragiskt…

De senaste dagarna har ägnats åt att spela spel men Mipp och Tob… Spelat Vem där? (lite väl låg svårighetsgrad…), Speculation (handla med antikviteter, jag vinner ofta ;)…), Yatzy (går väl sådär) och Trivial Pursuit 90-tal (måste vara nåt fel när 3 pers spelar i 4h och ingen vinner… blev oavgjort mellan Mipp och mig, vi saknade en tårtbit var…)… Igår var vi en sväng i stan, tillsammans med typ resten av stadens befolkning kändes det som…

I onsdags var vi ute och gick i naturen kring Ulriksdalsslott i två timmar, underbart väder och riktigt mysigt =) Har varit lite i skolan också, sista två föreläsningarna före sommaruppehållet, så nu har jag officiellt sommarlov, lika skönt som alltid =)

På söndag åker vi ner till Malmö, ska bli toppen att komma ner till familjen, hästarna och det skånska låglandet ;) Syrran har köpt nån Disney-version av Trivial Pursuit, ska bli spännande att se hur det går…

Mipp har köpt ny tuff mobil, så just nu ägnar han och Tuss sig åt att försöka använda gps-funktionen. Den berättade att de var i Berlin. De har lite att jobba på… ;) Mipp har bjudit in mig till Flickr, så ska ladda upp lite bilder där så fort jag förstår hur man gör…

Anyway, dags att göra nåt vettigt…
Puss!

One response so far