Den mobila krisen är över!

Nov 23 2007 Published by under Vardagssnack

Yes, äntligen har jag köpt en ny mobil! Har behövt en sen i våras men har inte haft råd, och när jag väl haft råd har jag inte hittat nån modell som känts rätt… Men nu så! Det blev varken en iPhone (men har inte slutat drömma) eller en W910i, utan en S500i. Jättesnygg i grönt och svart, inte speciellt dyr och inte sådär överdrivet flashig, men så mycket bättre än min gamla trasiga! Nu kan jag läsa hela sms, inte bara de första raderna ;) Så den mobila krisen är över, känns toppen!

Next stop: Post-it-krisen. image273
Det här är mitt "pluggbord", eftersom jag envisas med att sitta vid köksbordet och plugga/jobba med datorn så behövs det ett avlastningsbord. Och nu har det uppstått en Post-it-kris – det är den rosa massan på bilden – jag tror vi kan kalla det för ett kreativt kaos, men… Ska ta itu med det imorron, läste en intressant artikel i MacWorld om GTD – Getting things done – och allmän effektiv synkronisering av mobilen-datorn-mailen-livet i största allmänhet, så tänkte försöka sätta mig in i det i helgen och dumpa det rosa Post-it-kaoset.

Har varit på föreläsning idag, med en av de bästa föreläsarna någonsin. Han lyckades göra Sveriges allt stormaktskrig riktigt intressanta, han är rolig och man sitter i 90 minuter och toklyssnar. Av och till hämtar han andan, skämtar lite och berättar något kul snarare än viktigt, vilket gör att man hinner anteckna klart. För annars pratar han rätt fort ;) Och av och till blir mina anteckningar lätt knasiga, typ "1738 tar Hattarna över e 20 Möss-år". Anyway, det är ju bara jag som ska läsa dem ;)

I helgen blir det mest plugg, ska läsa runt 200 sidor världshistoria och några sidor nordisk historia, är planen. Tenta om 2 veckor, ska nog gå bra. Nästa vecka kommer syrran hit, ska bli jätteskoj :)
Puss!

3 responses so far