Frusen…

Nov 20 2007 Published by under Vardagssnack

Har ägnat dagen åt att försöka få upp värmen om mina tår, lyckas nästan men sen blir de som isbitar igen, brrr… Vädret har varit kallt och rått idag också, det har liksom inte riktigt blivit ljust… Dessutom är det kolmörkt strax innan kl 16, jag vill ha vår nunununu

Jo, har pluggat en del också, fått läst 40 sidor om religionskrig (minst sagt rörigt, Sverige krigar på protestanternas sida men får ekonomiskt stöd från den franske, katolske kungen, kind of…) och om hur portugiserna erövrade viktiga handelsområden i Asien. Dessutom har jag varit på seminarium och diskuterat reseskildringar, bland annat Carl von Linnés resa till Dalarna, samt en italiensk snubbe som åkte till stormakts-Sverige med lätt förutfattade meningar "de äro ohyfsade i följd av sin götiska natur", det blir inte bättre av att han råkar komma i kontakt med Rudbecks knasteorier om att Sverige skulle vara Atlantis…

Ska strax sova, tänkte installera Sim City Societies först och se vad det är för nåt. Sist jag spelade Sim City gick min stad i extremkonkurs, dags för revanch ;)

På tal om inget alls är texten på den här skärmdumpen bara väldigt pinsam:
image272
Visst, Aftonbladet, han var först över mållinjen i både Prix d´Amerique och Elitloppet. Han blev också fråntagen segern och diskvalificerad efter positiva dopingprover. I båda loppen. Knappast stjärnkvalitet… :P

Anyway, färdiggnällt, mot Sim City…
Puss!

4 responses so far

 • Michael Persson skriver:

  Vill inte verka gnällig eller nåt, men Sim City Societies var mest skit :(

 • Lollo skriver:

  Det ville inte starta på min dator, så jag vet inte än, men det låter juh inte bra… Det såg skoj ut på reklamen, vad var det som gick snett? :P

 • Michael Persson skriver:

  Jo, tyckte jag med. Men det var liksom jobbigt på nåt sätt. Lite segt, inga direkta mål. Jag vill att det ska vara mer realistiskt, inte att folk ska bo i trädkojor eller spökhus :P Kändes lite Sim Stad över det hela… Men värt att prova det iaf :)

 • Lollo skriver:

  Haha, en metropolisk miljonstad med enbart trädkojor låter juh helt klart som en utmaning, men kanske inte så realistiskt nä… Ska göra ett nytt försök att övertyga datorn om att starta spelet ikväll.. Kvittar vad jag ska göra, men när jag sätter mig framför den stationära datorn så funkar ingenting alls (som jag vill), allt är galet segt och vi blir bara ovänner :(