Fått gjort mycket…

Mar 01 2006 Published by under Vardagssnack

Känns som jag fått gjort en hel del idag. Iofs inte pluggat så mycket som jag borde, men man kan inte få allt… =P Snöade grymt mycket imorse, väldigt otrevligt, ville mest gå och lägga mig igen, usch…

Var på föreläsning i förmiddags, om Luther och reformationen, helt okej intressant och hyfsat välbekant det mesta av det. Pratade om nån skum gubbe också, Rudbeck, som levde i Sverige på 1500-talet. Han var fullt övertygad om att Sverige var alltings ursprung, att den egyptiska staden Thebe i själva verket fått sitt namn från Täby och att Herkules i själva verket var en svensk soldat vid namn Här-Kalle… Sverige var dessutom Atlantis, som sjunkit men åter kommit upp till ytan… Ehhh… Först var här bara ointellektuella vikingar, och nu detta? Vet inte om jag vågar öppna boken som heter Svensk Idéhistoria…

Sen fick jag sällskap av Tuss till Kista, Tuss gick och handlade och jag gick till korrläsningsmötet. Träffade en kille på vägen som jag pluggade svenska med för ett år sen. Hade inte en susning om att han pluggade på dsv men han skrev visst c-uppsats där…

Hade ett trevligt möte, korrläste våra artiklar, skrev lite nya grejer och fixade till veckans Skitviktigt. Johan dök upp och hade väldiga problem att skilja en tjejskjorta från en killskjorta… Efter många om och men hittade han iaf en skillnad och slapp ta fel… =)

Åkte hem sen, hade otur med tunnelbanan från Kista och fick vänta i typ 15 min på den. Kompenserades omedelbart genom att behöva vänta på min buss i 0 min istället, kändes bra till slut…

Har hunnit prata med både mamma och syrran i telefon ozzå. Syrran kommer hit på lördag, mellanlandar i nästan 3 timmar på centralen innan hon ska till fjällen (där det är minus 20 grader och dyselektiska jag läste att det var 60 meter snö… var "bara" 60cm när jag läste vad där faktiskt stod…)… Så ska till centralen och underhålla syster på lördag. Ska se till att bjuda henne på mat också… =)

Imorron ska jag sitta hemma och plugga.. Och hämta mitt Disneytrivia på posten =) Inte mycket annat som händer, men måste verkligen komma igång med pluggandet så det gör inte så mycket…
Puss!

Comments are off for this post