Looking forward…

Sep 13 2006 Published by under Livet som student

Läste klart Fursten imorse. Så nu vet jag precis hur man ska bete sig för att bli en bra furste. På 1500-talet, men ändå… Imorgon är det dags för Francis Bacons Utopia Ska bli spännande eftersom det anses vara den första utopin. Eller nåt ditåt. Blir säkert jättebra. Utopi låter piggare än dystopi, så…

I eftermiddags var jag på uppsatsseminarium. Måste ha valt uppsatsämne till nästa torsdag. Lite jobbigt. Lite halvpanik. Bara lite, har iaf ringat in att jag vill skriva om tryckfrihet. Funderar på nåt om Lars Johan Hierta, tycker att han är lite intressant. Är mitt projekt för helgen att komma på nåt mer avgränsat ämne.

Och sen var jag på redaktionsmöte i Kista, alltid trevligt =) Ska renskriva protokollet därifrån snart. Passade på att leta upp tidningen Elza och jag layoutade i somras, den blev så underbart fin i tryck! 

Annars har det inte hänt så mycket väsentligt, är trött och funderar på att sova snart. Imorron ska jag läsa Utopia. På fredag är det litteraturseminarium på Utopia och Fursten.
Och sen har jag hur mycket som helst som ska vara klart till nästa torsdag. Vilket är bra. Och dåligt. Bra eftersom en hel hög folk kommer hit och vill umgås med mig på fredag. Dåligt eftersom allt har klumpat ihop sig på en och samma dag… =P

Men nästa torsdag blir nog toppen ändå. Familjen kommer hit. Och Mipp och Rob, vilket ska bli jättetrevligt. Och det är äntligen dags för det här. Äntligen. Efter typ nio månaders väntan, så, wiihoo =) Familjen åker hem på fredag kväll nån gång. Mipp och Rob vet jag faktiskt inte hur länge de stannar, deras resplaner brukar vara lite svävande… ;)

Borde städa mitt skrivbord. Post-it-lapparna håller på att ta över. Igen… ;) Borde dessutom städa matbordet. Lyckades bli attackerad av ketchupflaskan och en ondsint påse med riven ost mer eller mindre exploderade när jag försökte öppna den. Inte bra. Alls.

Anyway, renskriva protokoll och sen sova.
Puss!

Comments are off for this post