Woohoo =)

Dec 02 2005 Published by under Vardagssnack

Det tog verkligen mycket lång tid, mitt bankkonto är helt utplånat (fast får pengar av mamma sen för biljetterna) och fick ge upp visionen om att gå på teater en lördagkväll, men nu har jag lyckats boka 10 biljetter till Mamma Mia, torsdagen 21 september nästa år. Woohoo =) Känns jättebra, fast gillar egentligen inte att boka upp saker 9,5 månader i förväg, får lite ångest över sånt…

Nu ska jag nog iväg å fixa lite lunch, sen ringa mamma och 1) berätta att hon har 10 biljetter som ska hämtas ut, och 2) se om jag gissat rätt på westlifelåten. Och förstås även 3) kolla hur dags deras tåg kommer imorron.

Sen ska jag kolla lite på metodtjafset till uppsatsen, usch vad jag är trött på den… Men vill ju gärna ha mina 5p, så allt för att handledaren ska bli glad… =P

Puss

Comments are off for this post