Om A och B så C?

Feb 04 2006 Published by under Filosofiskt Flumm

Var riktigt effektiv igår, hann med en massa saker… =) Åkte in till universitetet en stund innan föreläsningen och träffade Carin. Inte mycket jag kunde hjälpa henne med, massa om derivator och formler som inte är min grej alls, men lyckades iaf vara lite uppmuntrande…

Hade föreläsning, diskuterade Aristoteles och det faktum att "Om A och B så C". Konstruerad syllogism. Är en formel jag faktiskt både förstår och kan använda – om alla greker är människor och alla atenare greker så är alla atenare människor, typ nånting sånt…

Var duktig och städade ugnen när jag kom hem. Så nu är den fint blankpolerad och man vågar knappt använda den, tänk om den blir smutsig igen? =P

På kvällen stack jag hem till Jannike, eller till hennes killes lägenhet på Söder, där Jannike var alldeles ensam för Martin var på Bali… Så vi käkade glass och fruktsallad, slötittade på klassfesten och spelade Brainstorm… Gick bra, jag vann trots hjärnsläpp… =P Sötast var absolut Jannikes uppräkning av Vad som finns i källarförrådet… Kläder… Kartonger… Råttor… Gamla böcker… Psykpatienter… Spöken… Möbler…  Hemilgt Laboratorium… Ehhh, ja.. =P

Kom hem strax efter 1, kollade på Crossin Jordan och sov sen…

Syrran ringde vid 9 imorse och var översocial… Jag var vaken men hade inte orkat gå upp än… Men trevligt att ha nån att prata med juh =)

Det snöade massor igår, och nu är det 10 minusgrader… Uschi, var ju jättefint väder och 5 plusgrader för några dagar sen… Vill ha vår juh!

Idag ska jag plugga lite… Annars händer det nog inte så mycket…
Puss!

Comments are off for this post