Atomiserad slump?

Feb 08 2006 Published by under Filosofiskt Flumm

Har varit på redaktionsmöte idag, trevligt =) Ska träffa Elza på tisdag och handla Allahjärtansdagspynt till vår Valentinepub den 15e, blir nog skoj!

Hade föreläsning idag ozzå. Om stoicism, som verkade tämligen negativt, allt ingår i ett kretslopp och det som händer nå har hänt oändligt många gånger tidigare och kommer upprepas i det oändliga. Och om du misslyckas nu kommer du misslyckas för evigt, men du ska ändå vara lycklig eftersom allting följer Världsplanen… Ehh…

Då är Epikuréerna lite roligare… =P Världen består av atomer, tomrum och slumpen. Om inte atomerna då och då slumpvis lämnar sina banor, ger sig ut i tomrummet och krockar bildas det ju aldrig något nytt. Alltså är slumpen väldigt viktig.. Annars vore ju världen helt förutbestämd och då hade människorna blivit olyckliga…

Imorron är det föreläsning som gäller. Börjar kl 14, ska sitta hemma och faktiskt vara jätteflitig och plugga fram tills dess… Borde det iaf… Måste hämta en bok på biblioteket ozzå.. Ska vara så duktig så… =P

Köpte skrivbordsstolar på Tradera imorse, så snygga =) Hoppas nu att de är bekväma ozzå… Är ju en hake med att köpa grejer på nätauktion, svårt att provsitta… 

Anyway, borde sova snart.
Puss! 

Comments are off for this post