Aristoteles…

Feb 07 2006 Published by under Filosofiskt Flumm

….vann i frågan vem som verkade mest vettig… Hans tankar känns iaf lite genomförbara. Platons idéer om en idelalstat är minst sagt flummigt ogenomförbara… Typ att lågt stående människor kan inte tänka, och det är bara tänkandet som räknas så filosoferna styr. De väljer dessutom ut vilka män och vilka kvinnor som anses ha rätt egenskaper för att para sig.. ehh.. nä… Fick en känsla av att Hitler kanske läste Platons texter lite för många gånger… =P

Har alltså varit på textseminarium. Hittat en skåning till i klassen (skånska låter så många gånger bättre än sthlmska..).

Nu är jag hemma och flummar mest… Ska sätta mig och plugga om en stund. Till skillnad från de andra kurserna jag pluggat kräver den här faktiskt att man iaf läser lite varje dag, har inte behövt det tidigare… Känns ovant.. Men trivs med att ha så lite schemalagd tid som möjligt…

Ska flumma runt på nätet lite till nu… Läsa de 15 bloggarna jag bevakar (folk är intressanta!) och kolla på tradera. Kanske vettigt att kolla internetbanken ozzå, handlade mat och sl-kort och betalde räkningar igår, borde bilda mig en uppfattning om det ekonomiska läget…

På tal om ekonomiskt läge, måste skapa buffert till bokrean… Vill ha vill ha vill ha så mycket =P Blev glad hittat 2 kursböcker på rea, behöver böckerna till nästa delkurs som börjar 27/2. Rean börjar 23/2, så känns jätteperfekt uträknat =) Får dessutom csn-pengar runt den 23 =) Enda tråkiga är att jag har tenta den 25e, uschi… =P
Puss!  

Comments are off for this post