A new beginning

Jan 18 2009 Published by under Vardagssnack

Bloggen och jag har glidit ifrån varandra under de senaste månaderna, tyvärr. Eller ja, bloggen har ju varit kvar, det är nog mest jag som har glidit runt. Ska bli lite ändring på det nu tänkte jag, dags att återuppliva bloggen!

Och just den här söndagen passar lite extra bra för ”a new beginning”. Imorgon börjar vårterminen, ska på upprop på kandidatkursen i medie- och kommunikationsvetenskap och därefter skriva ut och lämna in arkivexemplar av höstterminens B-uppsats, för att markera att det verkligen är dags för en ny termin. Det är även en ny början på ett annat sätt, min högt älskade dator bestämde sig för att tvärdö igår så helgen har ägnats åt återupplivning och ominstallation. Som tur var är hårddisken oskadd och alla filer har blivit kopierade tillbaka, just nu är mitt största problem att jag inte kommer ihåg alla lösenord till olika webbsidor, men det löser väl sig…

Alltså; från och mer nu blir det mer blogg. Förhoppningsvis blir det även en hemsida och lite annat trevligt ;)

One response so far