Berghs?

Aug 21 2008 Published by under Vardagssnack

Var på info-kväll på Berghs igår, superintressant! Fick lite samma känsla av att ”här hör jag hemma” som när jag satt på introduktionsföreläsningen i idéhistoria för 2,5 år sen. Har planer på att försöka läsa en kvällskurs i Copywriting eller Strategisk information till våren, det hade varit riktigt skoj :) Hade dessutom känts kul att göra något mer praktiskt och inte bara plugga teoretiska grejer hela tiden (okej, jag älskar teorier, jag är på sätt och vis livrädd för att jag inte ska fixa den mer skapande, kreativa biten, men samtidigt behöver jag nog lite nya utmaningar…).

Lämnade in min hemtenta i sommarkursen Romersk poesi i måndags, fick ett mail från min vansinnigt effektiva och snabbrättande lärare idag som meddelade att han hade rättat min tenta och gett mig ett B i betyg, tackar så mycket :) Nu kan jag lägga den kursen bakom mig och den kommande veckan fokusera helt på att skriva en minst lika bra hemtenta i detektivromanskursen. Och därefter börjar höstterminen…

Sitter och tittar lite halvengagerat på OS-finalen i hoppning. Verkar mest vara väldigt förvirrat, det är tyfonvarning och dopingskandal och lite oklart om Norge får behålla sitt lag-brons. Just nu ligger iaf Meredith Michaels-Beerbaum i ledning, hon och hennes häst Shutterfly tillhör nog ett av mina favoritekipage. Fast allra, allra roligast hade det ju varit om Rolf-Göran Bengtsson tog medalj, han har inte ridit än…

One response so far

  • lollo skriver:

    hej! det har ingenting med detta att göra men hur gjorde du din blogg??????? gillar du hästar???? ja me!!!!!!