Give it 2 me

Jul 02 2008 Published by under Vardagssnack

Har velat fram och tillbaka hur jag skulle göra med Madonnas senaste skiva. Igår hade refrängen till Give it 2 me fastnat i mitt huvud fullständigt och läget var akut ;) Av och till (tyvärr alldeles för sällan) känner jag att jag vill vara laglig och faktiskt betala för musik. Och jag har ju faktiskt köpt 18 Madonna-skivor (jupp, crazyness…) så varför inte köpa Hard Candy också? Så till det stora dilemmat, köpa digitalt eller köpa den fysiska CD-skivan? Den fysiska skivan hade gjort sig bra i hyllan bland de andra skivorna, men de står å andra sidan bara där och samlar damm, jag har all musik digitalt och det känns ju rätt fånigt att köpa saker som jag redan på förhand vet kommer bli dammsamlare…

Alltså, in på Itunes Store, hittade en delux version av skivan som var över 100kr billigare på Itunes än som fysisk skiva :) Så jag köpte den, tycker än så länge att den är helt okej :)

(Nu ska jag bara fixa fram ett program som tar bort drm-skyddet, känns så fånigt att få upp en ruta ”du har tillstånd att spela upp den här musiken på 5 enheter, yada yada Vill du att den här datorn är en av dem? Bra, du kan nu använda musiken på 4 andra enheter” – har jag betalt för något bestämmer jag själv hur många enheter jag vill spela upp det på, tack så mycket…).

Anyway, ska kika lite på csi nu och sen sova. Hade tänkt läsa ut Gaudy night idag men den har tappat lite fart och är lite väl seg just nu, så ska försöka bli klar imorron istället…

Comments are off for this post