binq!

Jun 13 2008 Published by under Vardagssnack

Sådär, nu har Bolagsverket godkänt vårt företag, så nu är det klart, Tuss och jag har ett företag! Vi kallar oss binq webb och kommunikation och kommer snart att finnas på en hemsida nära dig! Tanken är att vi ska bygga hemsidor (Tuss avdelning), administrera dem och även pyssla lite med kommunikativa grejer som korrekturläsning och sådär (mer min avdelning).

Fick första posten adresserad till företaget idag, det var från Internet.se, de visade direkt prov på missriktad kommunikation och skickade ut ett standardbrev där de erbjöd binq webb och kommunikation ett startpaket med domännamn och hemsidesmallar. De skickar med all säkerhet ut det till en hel del (alla?) nyregistrerade företag, men säger inte ”webb och kommunikation” i företagsnamnet något om att vi kanske inte är deras målgrupp? Domännamn har vi redan köpt (bra mycket billigare än vad Internet.se erbjöd) och en stor del av företagsidén går ut på att vi ska kunna göra hemsidor (utan standardmallar), så jag tror vi klarar oss utan deras hjälp ;)

2 responses so far