Perspektiv…

Apr 14 2008 Published by under Vardagssnack

Man räknar med att det i början av 1999 fanns typ 23 bloggar. Totalt. Det är en lite spännande utveckling ;)

Är på väg till skolan och har egentligen inte tid att sitta här… Min kurslitteratur handlar denna veckan uteslutande om bloggar och informationsspridningens utveckling på internet sedan 1995. Efter att ha pluggat diverse kurser i historia i ett par år känns det nästan lite hisnande att läsa och känna att ”jo, det här kommer jag ihåg, jag kommer ihåg mediahysterin efter prinsessan Dianas död, och bilderna i direktsändning när det andra planet flyger in i World Trade Center-husen 11 september 2001, jag kan relatera till detta!”.

Är annars mest drabbad av nån slags information overload, högen av tidningar, olästa blogginlägg och annat intressant hopar sig överallt. Jag har ett destruktivt förhållande till informationssamhället – jag älskar det innerligt, men ibland gör det mig mest jagad och stressad.

Comments are off for this post