Time to change

Feb 27 2008 Published by under Böcker, Vardagssnack

Har sprungit runt i stan idag, köpt hudkräm och en pepparmintsdoftande fotmask och penslar och jeans och en ny tandborste, bland annat. Var på bokrean både på Åhlens och på den stooora Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan, men jag lyckades med att inte handla nånting alls :) Vet inte om det är fel på rean eller på mig i år, men det mesta känns mest tråkigt där. Har beställt några böcker från Bokus:
*Descartes hemliga anteckningar
*Boken som ingen läste
*I döda språks sällskap
*Lake Of Dead Languages
*Tankar om litteratur
Alltså väldigt mycket böcker om böcker, känns det som…

Nu till en helt annan sak: min förrförra mobil var allmänt plastig och höll inte speciellt länge. Min förra mobil var inte fullt så plastig, men styrspaken hade jätteproblem och fungerade inte speciellt bra. Min nuvarande mobil, köpt i slutet av november, fungerar bra, men knapparna spricker och delar sig på mitten, inte direkt ett tecken på god kvalitet… :P Så nu är jag trött på taskiga knappar och dålig kvalitet, jag lägger helt enkelt ner det här med knappar och styrspakar för ett tag framöver. Förändringen är på väg från Manhattan (där Tuss supersnälla bror håller till för närvarande) och har vi tur dyker paketet upp före helgen. Tuss är som en sockerknarkande 5-åring kvällen före julafton, jag är något lugnare, men åh vad jag längtar… It’s time to change…

Comments are off for this post