The Other Side of This Life

Nov 14 2007 Published by under Vardagssnack

Sitter och städar bland mina mp3-låtar, har typ 20gig musik på den externa hårddisken, när jag köpte macen tankade jag över musiken jag lyssnade på just då och lät resten vara… Nu är det ett halvår senare och jag har inte saknat speciellt mycket av den kvarlämnade musiken. At all. Och jag har nog inte städat bland musiken på flera år, utan bara fyllt på och fyllt på. Men nu ska allt jag inte kan tänka mig att lyssna på idag bort, finns verkligen ingen mening med att hamstra mp3-låtar…

Har varit i skolan idag, hade seminarium mellan 9-10, sen hade vi 4(!) timmar på oss att göra en gruppuppgift, och 14-15 hade vi ett nytt seminarium då vi gick igenom uppgiften. Gruppuppgiften tog i praktiken runt 1,5 timme att göra, så hade en massa dötid och stack hem och käkade lunch. Men ändå, hela dagen gick åt till att vara i/på väg från och till skolan, riktigt segt när det finns så mycket annat man skulle vilja hinna med. Men imorron är jag ledig, då ska jag sitta hemma och läsa ett par hundra sidor kurslitteratur… :P

Syrran fick sitt skolfoto i förra veckan, och sen fick jag leka lite med det i Photoshop, riktigt kul och jag känner mig riktigt duktig ;)
Originalet som jag utgick ifrån:
corre_1195080521.jpg

Vilket resulterade i detta (gjorde en grönögd variant också, eftersom hon inte riktigt visste vilken färg hennes ögon egentligen var ;)…):
correblue_1195080337.jpg
Bästaste systern, alla kategorier :) Hon ringde för att försäkra sig om att det inte var mitt hus som brunnit, men nej, det var en liten bit härifrån, inte jättelångt, men iaf inte samma studentghetto som jag bor i, som tur är :)

Nu är det sovdags, orkar inte sitta uppe och plugga halva natten eftersom jag ändå är ledig imorron…
Puss!

Comments are off for this post