Dagens i-landsproblem…

Nov 05 2007 Published by under Vardagssnack

Min mobil håller ju som sagt på att ge upp, styrpinnen fungerar inte så om jag får ett sms som är längre än vad som får plats på skärmen är det stor risk att jag missar slutet – jag kan helt enkelt inte scrolla neråt (alltså, skickar du ett sms till mig, se till att placera det viktigaste först ;)…), vilket är galet frustrerande. Och jag har ju inte hittat nån ny mobil som jag velat ha, jag är kräsen… Så såg jag den här som var rätt fin, från Sony Ericsson:
image269
(bild från: http://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_46167_26_0_4000.png)

W910i. Fin färg, snygg modell, roliga och vettiga funktioner. Me like. Men den är naturligtvis dyr. Att köpa den (olåst, jag ogillar att vara operatörsbunden) kostar lika mycket som att köpa en importerad iPhone. Och jag är kär i iPhone, även om vi aldrig har mötts… Eftersom W910i är väldigt ny har jag inte hittat så många tester av den, M3 har bara lagt upp en första kommentar om att den är plastig, men… :P Anyway, vi får väl se, är väldigt väldigt sugen på en iPhone juh…

Blev hyfsat klar med min hemtenta, är inte helt nöjd men det beror snarare på att jag inte tyckte att frågorna och litteraturen gick ihop helt, än på mina faktiska svar (det är svårt att använda en bok i en diskussion om religionens roll i samhället, om boken knappt handlar om det…). Var och lämnade in tentan på institutionen, på väg därifrån mot till tunnelbanan träffade jag mannen med de många fotnoterna och en annan kille jag pluggade idéhistoria med i våras. De pluggade på masterskursen nu och tyckte det var synd att inte jag hängt med dit… Och jo, på sätt och vis tycker jag också att det är lite synd, idéhistoria är betydligt roligare än "vanlig" historia, saknar våra flummiga, men vansinnigt intellektuella, diskussioner…

Anyway, dags att sova, är förkyld och har sovit 3 timmar av de senaste 39, så har lite att ta igen… Imorron blir det en lugn dag, ska handla mat och tvätta och kanske plugga lite latin, om jag orkar.
Puss!

Comments are off for this post