A rainy day

Nov 12 2007 Published by under Vardagssnack

Imorse snöade det en del. Stora flingor, såg rätt mysigt ut. Fast sen har det varit 3 plusgrader och ösregn, så nu är det mest blött ute, inte en snöfläck så långt ögat kan nå, vilket på sätt och vis är skönt.

Tusses MacBook Pro dök upp idag – äntligen! Så nu är Tuss en väldigt glad och skuttig tuss, och datorn är jättefin :)

Har chattat med Oscar en stund, har bestämt oss för att avgå från kårtidningen – vilket troligtvis innebär att tidningens framtid är osäker då det bara är vi två plus en person till som utgör redaktionen… Vi har inte haft ett enda möte under hela hösten, och det tråkigaste är nog faktiskt att ingen reagerat, kårens engagemang för tidningen är obefintligt och då orkar inte vi engagera oss i den heller längre… Trist, men det är sånt som händer.

Var med Tuss i stan i lördags, shoppade ett nytt stekjärn och nya ugnsformar, kul med nya grejer i köket :) Ergonomiska ugnsformar dessutom. Och ett lite lyxigt stekjärn som var lagom stort (vi hittade både modeller som var alldeles för små – typ laga mat till en person i taget – och modeller som var alldeles för stora – typ sätta på 2 spisplattor för att få värme under hela – innan vi hittade det perfekta).

Nu ska jag plugga lite och sen sova. Vill inte vakna upp till snökaos, är inte helt mentalt redo för det än…
Puss!

Comments are off for this post