Wake me up when September ends

Okt 01 2007 Published by under Vardagssnack

Känns lite läskigt att det redan är oktober, snart jul juh… :P

Har mest pysslat runt hemma idag, pratat med syrran och mamma i telefon och bokat tågbiljetter. Ska ner till Malmö 16-21 oktober är det tänkt, pappa fyller 50 och någonting ska hittas på, det har talats om allt från Ystad och Västkusten till London och Rom, får väl se var vi hamnar ;) (jag röstar på Rom, låter varmast, dessutom har jag inget giltligt pass för att komma in i Storbritannien, men Italien kommer jag in i, tack vare Schengenavtalet och mitt id-kort). Anyway, ska bli skoj att komma ner till Malmö ett par dagar, var bara nere 16 dagar på hela sommaren. Och det känns lite läskigt. Som att jag faktiskt är bofast här uppe på riktigt och verkligen har flyttat långt hemifrån. På riktigt. Och det är på sätt och vis skönt, på sätt och vis otrevligt.

Anyway, har nyss kollat på CSI. Orkar inte titta på Dexter, han var inte riktigt så intressant som jag hoppats på, tyvärr. Har tjuvkollat lite på Grey’s Anatomy-spinoffen Private Practice, Kate Walsh är snygg och trevlig men första avsnittet verkade lite trögt. Å andra sidan är det allra första CSI-avsnittet inte speciellt bra, så ska ge den lite tid…

Imorron ska jag plugga lite. Och strukturera upp de kommande veckorna så jag inte behöver släpa med mig all kurslitteratur till Malmö, det är illa nog att jag ska ha med mig ett antal dataspel, 1,5kg godis och en dataskärm till syrran (vill hon ha fler saker får hon betala flyttbil ;)…)

Nu ska jag sluta flumma runt på YouTube och göra nåt vettigt istället ;) Hittat roligt klipp med Tina Fey från SNL:

Puss!

3 responses so far

 • Michael Persson skriver:

  Gud så hysteriskt :) Fast måste säga att hon blonda tjejen som gör de nyheterna nu, är rätt grym också. Hon gör sånna små diskreta miner så man bara gapflabbar :D Kul att du kommer hit, hoppas vi hinner ses nåt då *kram*

 • Lollo skriver:

  Älskar klippet med svampbob, har inte tänkt på det på det sättet innan, men är man inte bekant med fenomenet så hade man nog undrat vad 17 det var man tillverkade… ;)
  Jo, Amy Pohler är också jätterolig, tyckte nästan det var roligast när hon och Tina Fey gjorde nyheterna tillsammans… Är synd att där inte är fler tjejer i SNL…
  Vill absolut ses när jag kommer ner, min veliga familj ska bara komma fram till var vi ska ta vägen, blir det tid över hör jag av mig :) kram!

 • Lisa skriver:

  Ja vad kul om vi kunde träffas ju! =D saknar dig! *krama*