Trött idag…

Okt 08 2007 Published by under Vardagssnack

Har varit trött idag, riktigt trött, vet inte riktigt om det beror på tråkig kurslitteratur, segt seminarium, höstmörker eller att jag sovit dåligt. Troligtvis en kombination av allt…

Anyway, har pluggat, varit på seminarium och sen lagat kokt färskpotatis, smördegsinbakad lax med spenat samt dill- och citronsås… (head-chef indeed… eller, ja… koka upp vatten, lägga i frysta potatis, sätta in laxpaket i ugnen och röra ihop lite Blå band-sås, okomplicerat men väldigt gott…). Har kollat på CSI också, helt okej avsnitt fast inte så händelserikt… Har piratat till mig nästan hela säsong 7 av CSI och delar av säsong 3 av Grey’s anatomy… TV när jag vill, inte när TV-tablån vill, är målet ;)

På onsdag ska jag till skolan kl. 9 och fäkta till mig en plats på nån temakurs till nästa temaperiod, är först till kvarn som gäller, får väl se hur det går… Kan välja på att läsa om Häxprocesser och folkuppfostran, Frihetstidens friheter, Från kungen till nationen eller Afrikas historia söder om Sahara före kolonialismen… Det lutar åt någon av de två första, ska kolla upp hur kurslitteraturen verkar till de olika kurserna imorron…

Nu är det dags för mys i soffan framför Heroes, sen sovdags!
Puss!

Comments are off for this post