Look for the Bear Necessities…!

Okt 24 2007 Published by under Vardagssnack

Tillbaka i Sthlm efter snabbvisit i Malmö. Var på seminarium i måndags, hade intressanta diskussioner kring da Vincis kontra Duccios målningar av The last supper, kring betydelsen av tidsangivelser och kring samhällets uppbyggnad i största allmänhet… Om hur samhället är uppbyggt kring matematik, i tid, pengar, konstruktion, teknik. Skulle ett samhället utan matematik resultera i kaos eller skulle man kunna organisera det kring något annat?

Tittade på Djungelboken igår, den släpptes på dvd för en vecka sen och ingår numera i min samling :) Har inte sett Djungelboken (mer än den korta snutt som visas på julafton) på hur många år som helst, hade helt förträngt elefanter, gamar och vargar… Kul att se den igen, även om den inte tillhör mina absoluta favoriter.
En lite annorlunda parodi på Djungelboken:

Anyway, dags att sova! Imorron ska jag fika med Jannike. Och plugga en del inför seminariumet på fredag, sista seminariumet på denna delkursen, nästa vecka blir det hemtenta…
Puss

Comments are off for this post