Hippetihopp…

Okt 29 2007 Published by under Vardagssnack

Helgen har gått väldigt fort, känns inte som om jag gjort speciellt mycket, ändå har det varit fullt upp… I torsdags blev det fika på Kulturhuset med Jannike, åt underbar blåbärspaj och hade det jättetrevligt, var ett tag sen vi träffades…

I fredags var jag först på läkarbesök, sen mysig lunch med Tuss på Tacobar och sen hade vi galet oflyt med kollektivtrafiken, men jag lyckades precis hinna i tid till mitt seminarium, diskuterade kvinnosynen på medeltiden och läste lite ur The Canterbury Tales. Eftersom det var sista seminariet på kursen avslutade vi med att skriva kursutvärdering och få hemtentan, har till nästa måndag på mig att göra den.

Var rätt trött och seg i fredagskväll, så satt mest och slöade. Gjorde ett IQ-test på Facebook, är väl kanske inte sådär vansinnigt tillförlitligt, men testet ansåg att jag hade 130 i IQ ;) 100 räknas som medel, så det känns väl rätt bra att kunna åstakomma 130 en fredagkväll när man är hyfsat trött och lite smått ofokuserad… Men som sagt, tillförlitligheten är det väl lite osäkert med…

Igår gjorde Tuss och jag en utflykt till Bromma, köpte kattmat och kattsand på gigantiska Bromma Zoomarknad, och strosade runt lite på Siba och OnOff, Tuss har äntligen (efter typ ett års tjat/sparande/velande) beställt sin MacBook Pro, så han ville spana in utbudet av möss… Och så överraskade han mig med att köpa en iPod Shuffle till mig. En underbar turkos, dyrkar färgen (och är kär i Apples designavdelning, rakt av ;)…)
06_large20070905_1193612143.jpg
(bild från Apple.com)

Tuss motivering till detta var att jag nog behövde nåt att stoppa i öronen och lyssna på eftersom han antagligen kommer att vara väldigt uppspelt och tjata väldigt mycket om sin nya dator fram till den levereras om typ 2 veckor ;) Min Tuss är söt. Och förväntansfull som en femåring inför jultomtens ankomst, typ, så han har väl en poäng ;)

Passade på att studera mobilutbudet på OnOff och Siba, vet inte om det är fel på mig eller på marknaden, men jag hittar ingen mobil som känns riktigt rätt… Vilket är lätt frustrerande eftersom min nuvarande mobil verkligen inte alls är en trevlig och funktionell mobil, joysticken är lätt död och
den är tyvärr en ganska vital del av navigeringen… Dollarn är låg och jag sneglar på iPhone, men det känns klyddigt och osäkert att köpa och låsa upp den… Tyvärr…

Idag har jag mest suttit och pillat framför datorn. Har chockerat Mipp med att korrekturläsa/testköra hans exjobb in i minsta detalj och sedan skicka iväg ett låååångt mail fullt med kommentarer och förslag till den. Så Mipp har en del att göra imorron ;) Är kul att sitta och testa, lusläsa och verkligen tänka efter om programmet är bra uppbyggt, brukar normalt sett inte reflektera så mycket över det…

Tuss och katten har badat idag. Så nu luktar katten rent och fint, och har väldigt mjuk och fluffig päls ;) Och hon protesterade inte alltför mycket heller, även om hon såg lite dränkt ut…

Veckan som kommer blir det hemtentaplugg. Ska försöka komma igång med latinkursen också, hade varit skönt att kunna tenta av iaf halva kursen i januari. Blev godkänd på min medeltidstenta, slipper repetera 1000 sidor kurslitteratur och skriva omtenta, me like :) Har nu 205hp, blir 8 till när hemtentan är inlämnad…

Anyway, sovdags!
Puss!

Comments are off for this post