Grått, grått, grått…

Okt 29 2007 Published by under Vardagssnack

Det ösregnar. Himlen är blyertsgrå och hösten ligger som en mjuk, klibbig matta över världen. Omställningen till vintertid innebär att det är beckmörkt redan klockan fem på eftermiddagen. Tunga, kalla regndroppar piskar mot fönstret och betonghusen ser om möjligt ännu gråare ut än tidigare. Och det är bara början. Det är inte ens november än…

Anyway, är måndagsseg och vädret gör ju knappast någon piggare. Men jag öser på med pigg musik, ska strax fixa ihop lite lunch. Därefter blir det kanske en promenad, om drunkningsrisken upphör, sedan gott te, en tjock filt och en bra bok. Livet är nog rätt bra ändå ;)

(Jo, jag borde börja på min hemtenta. Men två frågor på sju dagar, det är nästan löjligt lång tid. Och mors lilla lathund sa: Du må tro, jag jobbar bra, fastän vet du vad; inte just i dag, jag gör det helst en annan dag. Alltid. Jobbar bäst under viss tidspress, hellre tre dagar än sju, typ…)
Puss!

Comments are off for this post