Alla sär skriver

Okt 07 2007 Published by under Vardagssnack

Joinade facebook-gruppen Sluta särskriv! för ett tag sen, men först nu har jag hunnit sätta mig in i dess helt hysteriska bildgalleri. Det piggar verkligen upp en lite grå och seg söndag, helt hysteriska kommentarer till vissa av bilderna också. Och livliga diskussioner kring om det är okej att särskriva i logotyper och på förpackningar, där texten snarare är en grafisk symbol än en text… Tycker inte riktigt att det är okej att särskriva. Någonsin. Kassa medarbetare, Herr Toalett och Trans fett fri olja kan omöjligt vara okej, never. Men hysteriskt kul är det… Och jag kanske skulle bli språkkonsult, är iaf språkpolis, minst sagt ;)

Anyway, Tuss och jag gjorde en liten utflykt till Taco Bar idag och käkade lunch, mums :) Sen åkte vi hem och bakade saffransbullar… (nej de har ingenting alls med julen att göra, juh…) Firade förresten Kanelbullens dag i torsdags. Kom på att jag är hyfsat inkonsekvent; äh, Alla hjärtans dag är bara kommersiellt larv, vi älskar varandra minst lika mycket alla andra dagar, vår kärlek behöver inte bekräftas med en massa krimskrams… Ohhh, Kanelbullens dag, så mysigt, här ska handlas kanelbullar och firas…! Vem sjutton kom på Kanelbullens dag? Och det känns ju inte det minsta kommersiellt, no way ;)

Nu är det dags för lugn TV-kväll med saffransbullar och nya avsnitt av Heroes…
Puss!

Comments are off for this post