Solsken!

Sep 05 2007 Published by under Vardagssnack

Som kompensation för att jag höll på att drunkna på väg till busshållplatsen igår bjöd omvärlden på strålande solsken idag, riktigt mysigt =) Har bakat scones och pratat med syrran, varit i skolan och nu sitter jag och leker i photoshop…

Har varit på hyfsat segt seminarium idag, genomgång i typ 50 minuter, sen en gruppdiskussion som tog ungefär en kvart. Och sen hade jag håltimme i 3 timmar, innan seminariet fortsatte med en redovisning av våra gruppdiskussioner, rätt segt… Men hann med att åka och göra ärenden på banken, åka hem och käka lunch och sen cykla tillbaka till skolan på de timmarna…

Nu har jag tittat på första avsnittet av Heroes, första serien jag ser på evigheter som inte går ut på att folk är antingen väldigt sjuka eller väldigt döda, något som annars brukar dominera mitt TV-tittande… Men jag gillar Heroes massor, ska bli intressant att se hur den utvecklas…

Imorron är det föreläsning om kyrkans inverkan under medeltiden. Sen är det fredag och då ska vi hyra bil, yay!
Puss!

Comments are off for this post