Lugn helg =)

Sep 30 2007 Published by under Vardagssnack

Har haft en riktigt lugn och skön helg :) Igår var det riktig höst; ösregn, kallt och brist på dagsljus, så kurade ihop mig i soffan och lät bli att göra så väldigt mycket… Riktigt skönt efter att ha tentapluggat i princip dygnet runt under ett par dagar och haft medeltiden i tankarna hela tidenoch bara kunna släppa allt, lägga undan böckerna och bara göra ingenting… Idag har Tuss och jag varit en sväng i stan, vädret var betydligt trevligare med sol och blå himmel… :)

Annars har veckan mest kretsat kring tentaplugg. Tror det blev rätt bra till sist, fick rätt bra koll på medeltiden och lyckades skriva ihop nåt som lät hyfsat vettigt på tentan… Firade med att äta ballerinakex och titta på csi-avsnittet som sändes i USA i torsdags, riktigt spännande och nu vill jag bara se mer ;) Fast var lite rörigt eftersom svenska sändningarna ligger typ 10 avsnitt back… På tentan svarade jag på en fråga om kinesiska dynastier (Sui, Tang och Song), och en fråga om kyrkans organisation i Europa, tog knappt 2,5 av de 5 timmar man hade på sig att skriva tentan…

Veckan som kommer blir också ganska lugn, min nästa kurs börjar med ett seminarium på torsdag, tills dess ska jag ha läst knappt 200 sidor i en bok om ekonomisk utveckling under medeltiden. Om jag blir riktigt fäst vid kursen (vilket jag nog egentligen inte tror, men iaf) skulle jag kunna plugga lite ekonomisk historia vid tillfälle. Kanske… Ska skicka in papper och börja titta på latinkursen jag tänkt gå på distans, har köpt en av kursböckerna och ska börja snegla lite på den… Har snart poäng till min fil. kand., känns toppen =) Ska se om jag hittar nån studievägledare på skolan som kan vägleda mig lite…

Har lekt lite i Photoshop, är absolut ingen expert än men blir galet glad när jag faktiskt nästan förstår vad det är jag gör ;)

Comments are off for this post