Lack of daylight…

Sep 04 2007 Published by under Vardagssnack

Hade vissa planer på att cykla till skolan idag, det var uppehållsväder när jag skulle sticka hemifrån men väldigt blött efter förmiddagens ösregn, så jag tog bussen istället. När jag kom ut från föreläsningssalen ungefär 2 timmar senare hade en monsun- och åskstorm intagit stan, himlen var kolsvart och regnet vräkte ner utan uppehåll, så skönt att slippa cykla hem i det! (att jag sen blev hyfsat dränkt på väg till busshållplatsen är en annan sak…). Köpte SL-kort för 1600kr i fredags, gäller 1 september till 31 december, tack Reinfeldt för att det äntligen blev nån slags studentrabatt på kollektivtrafiken, me like =)

Var som sagt på föreläsning idag, om hur bönderna hade det på medeltiden, inte överdrivet intressant men man överlever… Fick en kursbok jag beställt från Bokus idag, så nu har jag en hel del att läsa… Och har fyllt i ansökningsblankett till Latinkursen jag ska läsa, dags att trappa upp pluggandet till en bit över heltid igen, är nyfiken på latin…

Till helgen blir det multishopping, ska till ikea och handla ett nytt arbetsrum, sort of. Nya skrivbord och hyllor och skåp och lampor och lite allt möjligt… Tror vi är hyfsat överens om hur vi vill möblera, tittar man på skissen uppifrån bildar skåp och skrivbord en stor fallossymbol, men vem ser rummet uppifrån på det sättet? ;)

Ska till Uppsala på lördag, kanske längre norrut eller österut, gratis fulltankad bil = roadtrip ;) Alla förslag på sevärdheter i uppsalatrakten mottas tacksamt, jag vet att där ska finnas domkyrka, universitet och nån runsten, men… Tips?
Puss!

Comments are off for this post