Who’s Keppler?

Aug 13 2007 Published by under Vardagssnack

Säsongspremiär av csi idag. Dock utan Grissom, illa, han är svår att klara sig utan… Vet inte riktigt vad jag tycker om herr Keppler, men vet juh att Grissom kommer tillbaka, så… =) Det är det som är galet ospännande med att följa amerikanska serier; eftersom det är ungefär ett halvår sedan avsnitten sändes där så vimlar internet av kommentarer, spoliers och hintar (att jag troget följer TV Squad gör väl sitt till också tror jag…), och man vet vad som kommer hända. Mer eller mindre iaf… Anyway, gillade inte riktigt fallet i dagens avsnitt, fick inte riktigt grepp om varför gubben mördade, eller varför han väntade många år mellan sina olika offer. Fanns där fler än de 4 som togs upp? Och dödade Nick råttbebisarna som låg i kartongen? ;) Fast det är väl inte meningen att jag ska veta allt…

Har tentapluggat lite idag, är trögstartad men kommer nog igång så småningom… Annars har det inte hänt sådär jättemycket idag, har hunnit dammsuga och prata en stund med mamma i telefon. Led av lätt dyslexi när jag skrev inköpslista innan veckohandlingen, ungspannkaka istället för ugnspannkaka och chyckling istället för kyckling, inte bra alls, man kan ju förvänta sig lite mer av nån som pluggat i 15 år, men av och till fungerar inte riktigt kommunikationen mellan hjärnan och handen som håller pennan helt som den ska… ;)

Anyway, dags att titta lite till på tentan, sen titta på nåt gammalt csi-avsnitt och sen sova..
Puss!

Comments are off for this post