Studio 60…

Aug 22 2007 Published by under Vardagssnack

Har nyss kollat på första avsnittet av Studio 60 on the Sunset Strip (på SVT av alla kanaler, nog det första jag sett på SVT sen… ja, när?…), lite rörig, lite mycket folk men helt klart rolig. Gillar Matthew Perry massor (Friends-o-holic som jag är…), så håller tummarna för att den blir något mindre rörig och inte läggs ner…

Dagen har varit väldigt lugn, har suttit och läst, promenerat en sväng, lekt med lager i Photoshop, och tagit det ganska lugnt. Den här veckan blir lite av lugnet före pluggstormen, vet att jag har drygt 1100 sidor kurslitteratur att läsa inför tentan om en månad, så nästa vecka när jag fått boken jag beställt blir det inte mycket lugn och ro…

Pratade med syrran en stund idag, frågade henne varför hon svarar i mobil när hon duschar, "jo, det är oartigt att inte svara när någon ringer". Oh, well… ;) Hon var nöjd med sin mobil iaf, jag borde köpa en ny innan jag blir knäpp på min med styrspak som lider av glappkontakt… =P
Puss!

Comments are off for this post