Ledig!

Aug 17 2007 Published by under Vardagssnack

Så, senaste tidens bloggfrånvaro förklaras med hemtenta, som nu lyckligtvis är inlämnad. Idag är jag ledig. På riktigt, sommarkursen är slut och jag ska inte registrera mig på höstterminens historiekurs förrän på tisdag. Så jag är verkligen ledig i ett par dagar, känns riktigt bra. En annan sak som kändes bra var att jag kunde relatera en tentafråga om kvinnans position i det forna Egypten till 1800-tals filosofen John Stuart Mill, och det kändes riktigt intellektuellt och bra. Nu återstår det bara att se om läraren tycker detsamma ;)

Funderar på att sätta mig och leka lite i Photoshop, eller läsa lite eller… äta lunch… Kanske… Det är skönt att vara ledig. Ska kolla runt lite grejer på ikeas hemsida, planeringen av den stora arbetsrums-makeovern har gått in i kostnadsberäkningsfasen, det känns fel att skåpsluckor kostar mer än själva skåpen, så skåpsluckorna är antagligen bortprioriterade till en oviss och rikare framtid, typ…

Anyway, lunchdags. Skulle vilja gå ut och sätta mig i solen, men det förutsätter ju att solen inte går i moln, så tror jag håller mig inne ett tag till…
Puss!

Comments are off for this post