Introduktion till livet jag redan lever

Aug 27 2007 Published by under Vardagssnack

Idag började höstterminen med introduktionsföreläsning och seminarium. Jag är inte yngst längre, från att ha varit yngst i typ 3 år är jag plötsligt omgiven av en massa små människor som nyss tagit studenten och som ser jättenervösa ut i mötet med universitetsvärlden. Jag har visst blivit gammal. Vet inte riktigt hur det känns eller hur jag ska förhålla mig till det… Men, som utjämning är där ett gäng pensionärer i klassen också, och i jämförelse med dem är jag ju inte så speciellt gammal…typ 40 år yngre…kind of…

Anyway, var en rätt seg dag, eftersom majoriteten av klassen nyss har tagit studenten blev det väldigt mycket basic välkommen, det här är ett universitet, så här fungerar det att plugga här information, efter 3 år så känner jag att jag har hyfsad koll på institutioner, fakulteter och tentasalar. Men själva kursen verkar intressant, uppdelad i de två delarna medeltidens samhälle och det tidigmoderna samhället 1500-1800, blir nog bra.

Imorgon har jag en föreläsning i delmomentet metod och teori, sen ska jag till Kista och träffa Oscar och Elza för att informera nya studenter om hur trevligt det är att vara kåraktiv när man pluggar. Det är vi 3 som utgör redaktionen för kårtidningen, ska försöka värva lite nytt folk bland nya, intet ont anande studenter, imorron… ;)
Puss!

Comments are off for this post