Ikea

Aug 08 2007 Published by under Vardagssnack

Idag har det mest varit kvavt och jobbigt varmt, kom lite regn men inte tillräckligt mycket för att rensa luften…

Har varit på ikea idag, fått hur många bra idéer som helst till arbetsrummet, nu ska vi bara enas om vad vi verkligen vill göra, och har råd att göra… Blir nytt skrivbord iaf, i någon form, antagligen mitt i rummet så att man slipper stirra in i en tråkig vägg… Tror nog det kan bli bra… =)

Imorron ska jag tentaplugga och traska runt på Medelhavsmuseet, ska bli trevligt och intressant att titta på…gamla grejer… =P Vill åka till London och gå på British Museum och titta på mumier och Rosetta-stenen… Eller ja, alltså, det finns många anledningar till att jag vill åka till London, men museet är helt klart en av dem…

Anyway, nu ska jag äta kladdkaka, sen ska jag sova…
Puss!

2 responses so far