Face the fact…

Aug 30 2007 Published by under Vardagssnack

…Lunarstorm-generationen växer upp och nu har även jag joinat Facebook… Mest för att det kan vara skoj, får väl se hur länge det är det…

Idag har jag handlat lika många par skor som jag handlade under hela förra året. Två par. Mina älskade Converse har spruckit undertill, vilket jag blev plågsamt medveten om i tisdags då det regnade… Så det var dags för påfyllning i skohyllan. Hade tänkt köpa en ny mobil men hittade inte riktigt nån jag gillade, vilket känns trist… Men hittade iaf ett tillgodokvitto vi fick för typ 3 år sen på Duka, så köpte 8 BodaNova glas som jag varit kär i i nåt år… Och så köpte jag 2 sladdar. Till macen. För att koppla ihop den med TVn och min externa skärm. Tuss påstår att det ska funka. Jag gick in på Macoteket och sa att jag ville ha en sladd… ;) Och så köpte jag lite grejer på BodyShop och ansiktskräm från Dermalogica (nej, jag har inte handlat nåt sen i maj typ…)…

Imorron blir det föreläsning och sen Shrek den tredje på bio. Ska bli skoj =)
Puss!

5 responses so far

 • Michael Persson skriver:

  Facebook är skoj, rörigt men skoj.
  Sånna glas har vi också, de gröna.
  Jag vill också se Shrek, men får vänta till Robin kommer hem från Barcelona *gaah* *krama*
  PS. Jag vill också shoppa! :D

 • Lisa skriver:

  Jag har också fått shoppingmani! Kan det vara det dåliga vädret? Hm, funderar på allvar att börja köpa höstkläder nu, min garderob bestär till 70 % av sommarkläder typ… Vad gör robin i barcelona? Gud vad fuskigt! *kramar*

 • Lollo skriver:

  Mipp: Älskar glasen, vi köpte de gröna och blå =) Barcelona lät skönt och varmt, vad hittar han på där? *kramar*
  Lisa: Jo, jag har också mest sommarkläder, så nu fryser jag =P Och har inte handlat nåt på hela sommaren, känns det som, så skyller på det…Och vädret, hade det bara varit varmt och lite mer sommar-aktigt hade det räckt med kläderna i garderoben juh ;) *kramar*

 • Michael Persson skriver:

  Robin ville åka nånstans. Frågade mig, kunde inte pga exjobb, så han åkte dit med sin mamma :) Han behövde lite semester :)
  Jag har bara t-shirtar i min garderob, och det är kallt ute, måste handla tjockare tröjor :D

 • Lollo skriver:

  Ah, semester är juh alltid skönt juh :) Synd att du inte kunde följa med bara… På tal om exjobbet så är det bara att maila rapport eller nåt annat du vill att jag ska läsa ;)
  Jo, jag känner igen det där, väldigt mycket linnen/toppar med kort ärm, väldigt lite gosiga tröjor, väldigt kallt… :P