dala.just.nu

Aug 19 2007 Published by under Vardagssnack

Helgen har mest ägnats åt webbdesignande, Tuss och jag kompletterar varandra jättebra (jag pekar och beskriver och Tuss kodar…), borde starta webbdesignbyrå. Eller webbinredare, låter hemtrevligt ;)

Anyway, det hela har resulterat i den ännu inte helt färdiga sidan dala.just.nu, en hemsida till stallet där Djingis bor. Är riktigt nöjd med sidan än så länge och hoppas att resten av stallmänniskorna också ska gilla den…

Annars har det varit en lugn helg, jag har tittat på Donnie Darko och EM-finalen i hoppning, bakat kladdkaka med daim och promenerat en sväng med katten. Och pratat med syrran i telefon, hjälpt henne att lösa stora problem av typen "hej, vilken Wallander-film är där ett kidnappat barn med i?". Ehh, jo. (jag fuskade, gick in på Wikipedia och läste och lyckade presentera massor av info om de olika filmerna så syrran trodde att jag hade världens bästa minne, ungefär. Wikipedia gör mig till triviaqueen ;)…).

Imorron ska jag lämna studieförsäkran till csn (så att jag förhoppningsvis kan få pengar snart, är strax nere på levnadsnivå:nudlar, me no like…), och börja kolla upp kurslitteratur inför hösten. Kanske göra en utflykt till nåt trevligt bibliotek, det fuktskadade universitetsbiblioteket öppnar delar av sina lokaler imorron…

Det här är en lite skum nyhet. "I sitt domskäl skriver tingsrätten att 23-åringen inte haft direkt uppsåt att döda 26-åringen, men att han borde ha insett riskerna med att i hög fart köra en 2,4 ton tung fordon mot en annan person"… Ehh, jo, det kan man ju tycka… =P

Anyway, ska titta på Las Vegas och äta lite kladdkaka nu, sen sova…
Puss!

Comments are off for this post