6 little eggs on the run…

Aug 26 2007 Published by under Vardagssnack

Imorron börjar höstterminen officiellt, vilket innebär introduktionsföreläsning och -seminarium, ska bli skoj att komma igång, nya kurser och nya uppgifter att fixa. Börjar med nån slags kronologisk översikt över medeltiden, och nån kurs som kallas metod och teori, har inte en susning om det kan vara kul…

Idag har Tuss och jag varit ute på långpromenad och utforskat urskogen i bergshamra… Delvis jättemysigt över klippor vid vattnet, delvis runt övergivna husruiner och halva båtar…
Men snälla Solna om satt upp skyltar, anställ mig som korrekturläsare, jag har svår allergi mot trädgård-sanläggningar, växtskyddsan-stalten och experimentaljord-bruk, hur svårt kan det vara att avstava ordentligt???
dsc01639_1188160694.jpg
dsc01640_1188160712.jpg

Anyway… Igår var Tuss bror här, han är i sthlm för att delta på nån mässa och passade på att hälsa på oss =) Så vi åt middag och tittade på Shrek 2, jättetrevligt ;) Pratade lite med syrran också, hon hade överlevt Malmöfastivalen med både Hammerfall och The Ark, trots att ingen av dem egentligen ingår i hennes musiksmak. Jag har, av okänd anledning, råkat ladda hem nån Top 100 best techno-skiva, så just nu lyssnar jag på detta:

(6 little eggs – Bass Rockers vs DJ Pedros)

Det går bra så länge man inte lyssnar alldeles för mycket på texten, då blir det mest knasigt… =P
Anyway, snart dags att sova…
Puss!

Comments are off for this post