Words…

Jul 17 2007 Published by under Vardagssnack

Händer inte sådär jättemycket, mer än att jag läser. Och läser. Och läser. Tidningar. Böcker. Rapporter. Mail. Bloggar. Och precis som förra sommaren fascineras jag lite över att jag fortsätter läsa, trots att jag ägnat våren åt att plöja ett par tusen sidor kurslitteratur. Ändå bara fortsätter jag. Och finner det avkopplande. Det är skönt att slippa anteckna, slippa lägga årtal på minnet och slippa analysera allt in i minsta detalj. Och bara läsa. För läslustens skull. För att ord är vackra.

Vädret har varit klibbigt och mulet idag, har lyssnat på Camilla Läckberg som sommarpratade, pysslat runt lite, och läst, såklart… Igår var Tuss och jag en sväng i stan, köpte en ny väggklocka, en sopborste, nya kökshanddukar och lite annat vettigt… Och i söndags var jag hemma hos Jessica, hittade inte på nåt speciellt utan satt mest och snackade…

Anyway, ska se om Tuss känner för att titta på House. Säsongsavslutning. Säsong 3. Jag vill se. Samtidigt dröjer ett par månader innan säsong 4 börjar sändas i USA (och därmed går att få tag på över nätet…). Månader utan House = abstinens. Svår. Dags att se om säsong 1 och 2, kanske…
Puss

Comments are off for this post