That’ll teach you to lick my muffin…

Jul 04 2007 Published by under Vardagssnack

Har varit i stallet idag och gosat med bebis. Jättefint väder, trots att det såg ut att kunna regna en hel del, monsunregnade i natt och imorse, sen blev det bättre =) Åkte med när syrran körde Carmenco, galen ponny som borde ha varningstext ;) Släppte Djingis en stund i paddocken så han fick studsa av sig, rörde sig så fint i det fina vädret…

dsc00497_1183581046.jpg
…finast i världen…

Syrran och jag hade inget att göra i förmiddags, så vi tänkte baka. Godissugna föräldrar har tidigare i veckan handlat hem diverse ingredienser och påpekat att det var fritt fram att baka. Och det är ju ganska kul att baka, smet är ju gott ;)


Det började lugnt och sansat med lite smet till chokladmuffins…
Sen rotade vi lite i lådorna och hela kakprojektet spårade ur. En aning…
Vi hittade lite karamellfärg…

I could be brown, I could be blue… I could be anything you like… (Mika-Grace Kelly)En annorlunda banan/chokladmuffins…

Mindre entusiastiska föräldrar, smaken var god men de såg giftiga ut, så nu får vi ha dem för oss själva ;) Ha, that'll teach you to lick my muffin…(Friends-referens…) Fast kanske ska vara snäll och baka en riktig chokladkaka imorron. En i rätt färg typ… Mipp, fortfarande sugen på muffins…? ;)

Anyway, ska sätta mig och läsa lite och sen sova. Förhoppningsvis utan att det monsunregnar i natt…
Puss!

4 responses so far