Everybody out of the water

Jul 07 2007 Published by under Vardagssnack

Sky is grey
And it ain't even over
Here comes drivin' rain

Everybody out of the water
And up on dry land
Take what you can
'Cause you won't be here again
Eveybody out of the water

I think of us someplace
High on a mountain
Smoke clears
Fog lifts
Little by little
We rebuild again
'Til then…

Everybody out of the water
And up on dry land
Take what you can
'Cause you won't be here again


(The wallflowers – Everybody out of the water)

Har ägnat två väldigt regniga dagar åt att mysa inomhus, spela spel och titta på film med syrran, riktigt skönt =) Skönt att inte behöva gå ut, utan bara kunna driva omkring i myskläder (i syrrans fall nattlinne…) och bara vara, me like… Spelat bondespelet och Disney Trivia, riktigt skoj även om det gick bäst att svara på barnfrågorna… =P Igårkväll hyrde vi film och tittade på Pirates of the Caribbean 2, hade bara sett den första filmen innan. Och piraterna är underbara… =)

Idag har vi varit i stallet, kört Djingis och Carmenco, släppt ut en massa hästar i hagarna, smort läder och pysslat. Skönt med uppehållsväder, bäcken vid stallet hade förvandlats till en fors och vi såg en hel del översvämmade åkrar/tomter under bilturen dit och hem… Vår tomt ser iaf ut att ha klarat sig bra, på behörigt avstånd från Risebergabäcken och utan källare… Och utan guldfiskdamm

Imorron kommer farmor, farfar och mormor hit, på måndag ska jag hem till Mipp och fira hans födelsedag i förskott och på tisdag bär det av upp till Tokholm igen. Ska bli rätt skönt, saknar Tuss och Bianca…

Anyway, ska sätta mig och läsa lite. Är trött men det känns som man borde vara vaken lite längre än till halv 9 en lördagkväll… =P Ska kolla på Madonnas LiveEarth-konsert senare ikväll…
Puss!

Comments are off for this post