Don’t Leave Me This Way

Jul 18 2007 Published by under Vardagssnack

Såg säsongsavslutningen av underbara House igår. Frustrerad. Don't leave me this way, jag vill veta vad som händer nu, inte i höst, utan nu! ;) Och det var ett bra avsnitt, trots att jag, eftersom jag läser allt som råkar komma i min väg, läst spoliers och kommentarer kring avsnittet och visste ungefär vad som skulle hända. Det blir ofta så, jag vet delar av händelser i säsongsavslutningar av CSI, Grey's anatomy, Crossing Jordan och Desperate Housewives. Bland annat. Ändå är det spännande, ändå vill jag se…

Borde lämna in mitt älskade Äpple på reparation, iSight (kamera) vägrar fungera… Och bättre att få den fixad nu än i höst när jag pluggar och datorn är oumbärlig. Nu är den bara…väldigt, väldigt svår att leva utan… Är väl därför jag inte lämnat in den än.

…och det är därför jag måste lämna in hela datorn, av och till är high tech mest dumt ;)

Imorron ska jag baka en kladdkaka till Tuss =) Och på fredag ska Jessica och jag gå på bio och titta på Pirates of the Caribbean 3, ska bli skoj!

Den här är…annorlunda… och kul, med ett subtilt politiskt budskap, ungefär ;) Gillar MadTV!

Puss!

One response so far