Att dumpa chick-lit

Jul 25 2007 Published by under Böcker

Vädret har varit helt okej i dag, så Tuss och jag har varit på långpromenad (igen), suttit på bryggan och spanat ut över vattnet och njutit av solen, jättemysigt =)

Har varit lite olaglig och kopierat en bok också, inte lönt att köpa en dyr bok bara för att jag behöver den till min hemtenta, bättre att låna hem och scanna in… Ska omvandla det till ett pdf-dokument vid tillfälle, så det blir lätt att hantera… =) Är lite irriterad, har stått i kö på en bok sen i maj, personen före mig i kön har lånat boken och skulle ha lämnat tillbaka den 16 juli. Än så länge har den inte lämnats tillbaka = jag har inte kunnat låna den… Dålig stil, hoppas den dyker upp inom en vecka, annars måste jag beställa den från bokus iaf, ville helst undvika det…

Imorron ska vi ut på liten shoppingrunda, ska köpa kattmat. Och sälja fonder, vilket är en förutsättning för fortsatt shopping och hushållets överlevnad och välstånd ;) Ska kolla efter nya skor också. Mina älskade underbara Converse håller på att dela sig på mitten, vilket känns tragiskt, minst sagt =P

På fredag fyller Tuss år, då blir det mysig restaurangmiddag och sen premiären av Simpsonsfilmen, något som Tuss är minst sagt exalterad över ;) Till helgen är det Tall Ships' Race, så är vädret okej ska vi in till stan och titta på fina båtar =)

Och jo, ska städa min bokhylla också. Har beställt ytterligare 3 böcker från bokus sommarkampanj (skyller på att jag var väldigt sansad och knappt handlade nånting alls på bokrean i februari…). Så för att få plats med allt ska jag städa och sortera. Har insett att jag mer eller mindre dumpat chick lit-genren, har börjat tycka att Bridget Jones är flamsig och har noll motivation alls att läsa Marian Keyes senaste bok, trots att jag för ett par år sen räknade henne som en av mina favoritförfattare. Vet inte om det är brist på intellektuell utmaning eller om jag bara totalfastnat i en morbid värld full av blodiga kriminalromaner och deckare, men ge min mindre flamsighet och fler konstigt mördade lik, tack ;)

Funderar på att organisera böckerna i färgordning. Är rädd att jag skulle bli tokig på att inte ha dem i bokstavsordning, samtidigt är det så galet snyggt med färgskalan ;)
horlogelivre_1_1185398906.jpg
(bild från http://www.poaa.nl)

Och mamma, det är en sån här klocka jag vill ha. Som på bilden. Inte en talande Simpsonsklocka ;) Utan såhär. Galet snyggt…

Tuss och jag har lagt ut våra gamla ipoddar (3 respektive 2,5 år gamla, ingen video, ingen nano, inte ens färgskärm…) på tradera, auktionerna gick ut ikväll och vi får runt 1700kr för båda, känns toppen =)

Anyway. Ska läsa lite i Mipps exjobbsrapport nu. Och sen läsa en bok om trevliga mord innan jag somnar.
Puss!

Comments are off for this post