Show me a garden that’s bursting into life…

Jun 09 2007 Published by under Vardagssnack

Idag har varit en underbart skön och slö dag. Vaknade av att där satt en spinnande katt på min mage, det är mysigt för hon är inte så påträngande, har inga krav på att man ska gå upp utan vill bara ha lite sällskap och gos…
Var ute några timmar i det fina vädret innan det blev på tok för varmt, vi har en mysig gräsmatta precis utanför huset, men efter lunch är det för mycket "solen steker över den trädlösa, hyfsat vissna savannen-känsla", så då gick jag in och tog en sval dusch.
Har ägnat kvällen åt ett avsnitt House och första avsnittet av Dirt (har inte TV400, har inte lust att skaffa TV400 men var absolut nyfiken på Dirt…), och den verkar rörig men okej. Å andra sidan är de första avsnitten av CSI galet röriga innan de fick lite struktur på hur många döda människor man kunde trycka in i samma avsnitt utan att det blev helt omöjligt att fokusera, så det löser kanske sig… ;)

Veckan har varit händelserik, fick opposition på min uppsats i måndags, det gick väl hyfsat bra. I tisdags hyrde Tuss och jag bil, var med Bianca hos veterinären, storhandlade mat och satt i bilköer. Förstår verkligen inte att folk orkar ha det så, 5 dagar i veckan, och de bara sitter där (miljön blir smutsig och tiden hade kunnat ägnas åt betydligt vettigare saker, umgås med familjen t ex)… Inte mycket mer man kan göra. Mjä, bil i Stockholm känns väldigt overkill, speciellt om man behöver förflytta sig i rusningstrafik…

I onsdags firade Tuss och jag 5-årig förlovning =)

Comments are off for this post