Relativitetsteori om tid

Jun 01 2007 Published by under Vardagssnack

Tid känns som ett väldigt relativt begrepp. Gymnasiet varade i 3 år, och den tiden gick fort men kändes ändå väldigt lång. Tre år är lång tid. Tiden på gymnasiet kändes trygg, man gick dit på morgonen och visste att man skulle göra precis samma sak morgonen därpå, och flera dagar utöver det, nästan för all överskådlig framtid.

Idag är det exakt 3 år sedan jag tog studenten. Jag har alltså varit från gymnasiet lika länge som jag var där. Och det känns mycket märkligt. De där 3 gymnasieåren skulle ju vara snudd på för alltid. Och nu är det en lika lång evighet sedan jag var där senast. Vet inte riktigt hur det har gått till, men på något sätt tycks jag ha överlevt…

På onsdag firar Tuss och jag 5års förlovning. I augusti är det 3 år sen vi flyttade ihop, och lika lång tid sedan vi flyttade hemifrån, vilket nästan känns läskigast av allt…

Anyway, har galet mycket att göra, extermslutspurt , men om en vecka är det (nästan) sommarlov! Det hade varit sommarlov på riktigt om det inte varit för sommarkursen jag ska läsa, men ändå…
Puss!

2 responses so far

  • Lisa skriver:

    Oj fem år =) grattis! Hur ska ni fira? *kramar*

  • Lollo skriver:

    Hmm, hade nån tanke på att åka ut i skärgården och se oss omkring, men Bianca ska till veterinären och operera svansspetsen dan innan, så tror att vi ska stanna hemma och vakta katten och skjuta upp firandet till helgen eller nåt istället… kram!