Älska Äpple Alltid ;)

Jun 27 2007 Published by under Vardagssnack

Idag har jag varit ute och kört väldigt blöt ponny mitt i regn/hagelstorm… Regnet piskade i ögonen så vi inte såg var vi var på väg, men det löste sig… Var rätt dränkt efteråt… =P

Har varit i stan också, i förmiddags en sväng med syrran, mamma och mormor och igår en sväng med mamma. Hjälpte henne att köpa bärbar dator, så nu har hon en söt liten dator med Windows Vista. Kändes ovant, har fullkomligt övergivit Windows sedan jag inledde ett passionerat förhållande med mitt Äpple i februari… Och Windows Vista är mest knepigt, vet inte riktigt vad jag tycker om det, mer än att det kanske är lite väl överbeskyddande, "är du säker på att det var du som klickade för att starta den här installationen?". Anyway. Jag hjärta mitt Äpple forever ;)

Imorron ska jag stanna inne efter den mycket våta och traumatiska utevistelsen idag ;) Imorronkväll ska jag hem till Lisa för födelsedagsfirande, sötis fyller 22 på fredag =) Förhoppningsvis är vädret trevligare, har grillning och eventuellt segling planerad.

Nu är jag mest trött och funderar på att krypa ihop i ett soffhörn och läsa lite innan det är dags att sova…
Puss!

Comments are off for this post