Katching!

Jun 15 2007 Published by under Vardagssnack

Yes!
Vårterminen officiellt avklarad.
125 söta små poäng inregistrerade i Ladok.
I rule!
Det var värt att skriva klart det sista i natt, trots att jag inte gick och la mig förrän strax efter 5 imorse.
Är ganska stolt över min uppsats, den lär inte vinna något nobelpris eller innebära några revolutionerande upptäckter för mänskligheten, men ändå…
Nu är det bara Egyptenkursen kvar, vilket innebär 2 föreläsningar i nästa vecka och två föreläsningar i augusti, en hemtenta och sen 5 små söta poäng till. Wiiee =)

Idag är en göra-ingenting dag. Bara koppla av. Ska fortsätta läsa boken Drömmen om Atlantis, den är full av väldigt mycket fakta samtidigt som den är uppbyggd som en roman, så det tar lite tid att läsa och hålla reda på alla personer, årtal och olika projekt. Samtidigt är den fascinerande, att Atlantis skulle ligga i Uppsala känns idag väldigt absurt, men trots det så hittar Rudbeck hur många (mer eller mindre fantasifulla) likheter mellan Sverige och Atlantis… Och ingen vet ju säkert… Kanske är Atlantis en idealstat som enbart existerade i Platons tankar (han är den första som nämner Atlantis), kanske har det verkligen funnits, min mamma tror att hon har levt några av sina liv där… Jag får väl skicka mamma till Uppsala och se om hon känner igen sig ;)

Anyway…
Puss!

Comments are off for this post