Guldlock?

Jun 29 2007 Published by under Vardagssnack

Haft mysig kväll hemma, käkat god middag, tittat på Psych med mamma, käkat lyxglass (Ben&Jerry-Brownie, love) och spelat Disney Trivial Pursuit med syrran. Det sistnämnda gick hyfsat dåligt med tanke på hur mycket disneyfilm vi tittar på, men barnfrågorna var underbart söta och tillslut gick det bra och jag vann ;)

Har varit och klippt mig + färgat slingor idag, klippte bort typ 15cm hår och det är fortfarande långt, har drömt om att kunna göra så länge ;) Så nu ser jag ut lite som… Guldlock, kanske…

Igår firade vi Lisas födelsedag, träffades hemma hos Lisa och grillade, sen körde vi en sväng till hamnen för att hälsa på Alfred. Alfred har genomgått en extreme makeover sen jag såg honom sist, och blivit en grymt fin liten båt =) Därefter åkte vi tillbaka till Lisa och spelade spel, i vanlig ordning, me like ;) Spelade Settlers, taktik är inte min grej men fick pluspoäng för "längsta handelsväg"…

2 responses so far