Nu så…

Maj 17 2007 Published by under Vardagssnack

Den slutgiltliga versionen av uppsatsen är inlämnad, känns konstigt att den faktiskt är klar… Nu ska den bara bli godkänd också, får väl hoppas att det går vägen… Nästan 48 000 tecken på 32 sidor blev det (som sagt, det där med 60 000 tecken på 30 sidor måste innebära teckenstorlek 8. Max. Typ förstoringsglas och lupp när man ska läsa…).

Imorron ska jag till KB och stifta bekantskap med mikrofilm, hur nu det ska gå till… ;) Men deras mikrofilmsavdelning ska vara bemannad kl. 10-15, så jag ska gå dit och se lite hjälplös ut och be om en introduktionskurs till mikrofilmsvärlden. Sen ska jag till universitetsbiblioteket och titta på lite böcker. Och sen ska jag hem och måla en tavla, hade jag tänkt…

Blev glad när jag hittade den här videon. Jag är inget dressyrfreak, men detta är grymt vackert, speciellt sista typ 1,5 minuten… Andreas Helgstrand – Blue Hors Matiné i Aachen, VM i augusti förra året.

Och han blir så glad att han kramar hästen efteråt… =)
Puss!

2 responses so far

  • Lisa skriver:

    Oj vad fint det var… Faktiskt så var jag och syrran i Flyinge för ett par veckor sen och såg Helgestrands clinic.. Han visade hur man utbildade unghästar från 3 år till Matiné-klass =) han var väldigt förståndig hur han hanterade hästar och vi lärde oss mycket matnyttiga grejer =)
    *krama*

  • Lollo skriver:

    Han verkar himla duktig och vettig juh, och Matiné är grymt fin =) kram!