Helg och House

Maj 20 2007 Published by under Vardagssnack

Helgen har förflutit utan att det hänt så väldigt mycket, lugnt och skönt… =) Vädret har varit lite sådär, idag varmt men blåsigt, igår omväxlande sol, regn och extrem blåst, synd att det blåser, hade velat sitta ute och läsa men är besvärligt när papperna flyger bort…

Var på KB i fredags, stiftade bekantskap med mikrofilmsrummet och det funkade så bra så, hittade det jag letade efter och åkte vidare till universitetsbiblioteket där jag satt och läste en stund, kollade upp källorna till uppsatsen jag ska opponera på i övermorgon.

Igår städade Tuss och jag lägenheten och bar iväg skräp till återvinning och lite andra vettiga saker, lyckades pricka in en stund då det inte regnade =) Och idag kom mina föräldrar hit, mamma fyller 50 imorron, så hon och pappa bor på Yasuragi Hasseludden och ska ta det lugnt och njuta av massage och grejer tills på tisdag. Träffade dem i stan idag, käkade lunch tillsammans och följde dem till bussen.

Ska ut till dem imorron och käka middag och fira mammas födelsedag. Lite synd att inte syrran är med, saknar henne. Fast hon finns på MSN ibland, så… ;)

På söndag är det Elitloppet, Tuss och jag ska dit och jag hoppas på bra väder =) Blev jätteglad när det blev klart att Going Kronos startar, underbar häst! Dessutom fick han spår 2 i försöket, blir nog toppen =)

Elitloppet 2000 – Victory Tilly. Älskar stämningen =)

Ska vara lite vettig nu, typ diska. Sen ska Tuss och jag kolla på House. Har ett par avsnitt kvar av säsong 3, är ett tag sen vi tittade på House nu, saknar honom… ;)

Puss!

One response so far

  • Micke skriver:

    Du får hälsa grattis från mig till din mamma :) Var med Lisa en snabb vända på jägers igår, spelade på ett lopp där Tezz sprang… vi borde åka dit allihopa nån dag och spela som galningar :D