4000 tecken…

Maj 01 2007 Published by under Vardagssnack

Idag har jag skrivit typ 4000 tecken uppsats (blanksteg inräknat), det går framåt ;) Är lite irriterad på att jag lyckats slarva bort "Räkna ord"-funktionen i Word, jag vet att jag klickade på den och sen… försvann den… Men har hittat ett statistikställe i menyn istället, så överlever nog. Men lite irriterad blir man, saker ska inte bara försvinna sådär, inte ens om de är digitala…

Imorron ska jag till skolan, har seminarium mellan 10 och 12, känns riktigt ovant eftersom jag i princip varit "ledig" sen i… februari…? Har haft typ 1 seminarium på 9 veckor, läskigt att det får kallas heltidsstudier egentligen.

Idag har jag som sagt pluggat. Och lagat kyckling i skogssvamppanna med ris till middag, något som Tuss tyckte skulle bli min signaturrätt, strax efter min kyckling under mandeltäcke. Well, kyckligen under mandeltäcke gör jag från scratch, men Skogssvamppannan får Arlaköket cred för, inte min förtjänst så mycket… ;)

Nu ska jag torka disk och skriva några tecken uppsats till, sen är det dags att sova…
Puss!

Comments are off for this post