Valborg minus brasa

Apr 30 2007 Published by under Vardagssnack

Idag har vädret varit fint, men det har som mest varit runt 6 grader och blåst iskallt, så kände inte riktigt för att vara ute och titta på brasa… (varför välkomna våren om den ine behagat komma hit, typ…). Det luktade bränt här inne för en stund sen, ett gäng ute på gräsmattan försökte tända eld på picknickbordet, verkade det som… =P

Har varit en sväng på KB, fick tag på mina böcker och hittade den info jag hoppades på =) Där är galet varmt inne i deras läsesal, måste vara nåt inomhusklimat anpassat till antika böcker, torr och väldigt varm luft…

Katten har blivit något mer säker på sin hemmaplan och ägnat dagen åt att klättra på bokhyllor och TV-bänken… Än så länge utan att välta ner något mer än Tuss gosedjursmygga, souvenir från Norrland, men så pass mycket gosedjur att den klarar av ett fall på 2 meter utan att dö… ;)

Imorron ska jag plugga, alla bibliotek och liknande är stängda, så ska sitta hemma och gå igenom allt det jag antecknade under mitt KB-besök. Borde skicka iväg ett mail till min handledare också, har ett par grejer jag undrar över…

Grannarna snett ovanför oss verkar bråka, upprörda röster och barnskrik hörs genom betongväggarna. Jag tror de bråkar om att barnet redan borde sova, men jag är inte säker… =P De som bor ovanför oss (mamma + 5årig son) krigar av och till om ungens huvudkudde, som han av nån anledning vill ha med till dagis… De brukar börja runt kl. 7 på morronen och slå igen dörrar och skrika upprört. 1,5 timmes konstant skrikande senare är de på väg till dagis, och ungen viftar triumferande med huvudkudden hela vägen dit ;)

Nu ska jag sova.
Puss!

Snow Patrol – Chasing Cars – Sims2

Comments are off for this post